سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد : «نعمت هایم را به خلقم یادآوری کن، به آنان نیکی نما و مرا محبوبشان گردان که آنان، جز کسی را که به آنان نیکی نموده است، دوست نمی دارند».غایت آرزوی دوستداران [إرشاد القلوب]
بال سبز انتظار (السلام علیکم یا مهدی فاطمه عج الله)
درباره



بال سبز انتظار (السلام علیکم یا مهدی فاطمه عج الله)


محمد
دانشجوی دکتری رشته تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی رشته ورزشی کشتی علاقمند به کار اعتقادی-فرهنگی به خصوص در حوزه اقامه و احیای امر به معروف، نماز و عفاف و حجاب
لینک‌های روزانه
آرشیو یادداشت‌ها

نماز و ازدواج را رونق بدهید فساد کم می شود
رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه غفلت و شهوت دو روزنه گزش جوانان است و اگر فیتیله نماز و ازدواج را بالا بکشیم فساد کم می شود، گفت: اگر بودجه های کشور صرف اموری چون نماز و ازدواج شود،هزینه کم می شود.
 
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در جمع معاونین اجتماعی ناجا سراسر کشور، با تاکید بر نوع رفتار مسئولان با زیر مجموعه خود، گفت: سعی کنید در این مجموعه با سربازان خود مشورت کنید، با آنان بصورت خصوصی صحبت کرده و نظرات آنان را در مورد امور مختلف جویا شوید.

ادب سربازان را نشانه محبوبیت خودتان تلقی نکنید
وی ادامه داد: آنگونه رفتار کنید تا در دلها نفوذ کنید نه اینکه سربازی از روی ترس "بله قربان گو"ی شما باشد، تا حتی فرائضی چون نماز را هم از روی همین حس اقامه کند. رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه گاهی اوقات برخوردهای عاطفی با زیر مجموعه خود بهتر است، اظهار داشت: هنر ما و شما باید این باشد که سربازان و اطرافیان خود را پخته و نه داغ کنیم چرا که هیچ پخته ای خام نمی شود اما هر داغی بلااستثنا سرد شده و در نهایت اثری از آن باقی نمی ماند.  وی تاکید کرد: ادب سربازان خود را نشانه محبوبیت خودتان تلقی نکنید، شاید این احترام ها همگی از روی ترس باشد.

فیتیله نماز و ازدواج را بالا بکشیم فساد کم می شود
رئیس ستاد اقامه نماز در ادامه سخنان خود خطاب به معاونین اجتماعی در خصوص توجه هرچه بیشتر به خانواده و فرزندان خود، گفت: مواظب فرزندان خود نیز باشید، مانند کسانی عمل نکنید که برای شناخت اطرافیان خود از زمین و آسمان شروع می کنند اما در نهایت در شناخت و درک خانواده و فرزندان خود عاجز می مانند.
حجت الاسلام قرائتی بر ازدواج زود هنگام دختران و پسران نیز تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر درس خواندن و لیسانس گرفتن که یک فضیلت است بر ضرورت ازدواج پیشی گرفته و همین امر باعث بروز فسادهای اجتماعی می شود.
وی افزود: اگر بودجه های کشور صرف اموری چون نماز و ازدواج شود، هزینه های نیروی انتظامی و قوه قضائیه کمتر می شود.
رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه جوانان همواره از دو روزنه غفلت و شهوت گزیده می شوند، ادامه داد: داروی غفلت خواندن نماز و داروی شهوت ازدواج است. وی با بیان اینکه فیتیله نماز و ازدواج را بالا بکشیم فساد کم می شود، اذعان داشت: ریشه مفاسد اجتماعی غفلت و شهوت است.
وی تصریح کرد: اتاق محل کار شما در مقایسه با نمازخانه تفاوت زیادی می کند و حتی نوع تزئین آن نیز کاملا متفاوت است، اتاق شما لوکس و شیک است که اگر کسی برای مذاکره با شما در این اتاق حضور یافت احساس خوشایندی کند اما نمازخانه ها معمولا شبیه دخمه هستند؛ این به معنای این است که مذاکره با دیگران برای شما مهم تر از مذاکره با خداوند است و این یعنی استخفاف نماز، که در آن صورت بر اساس فرمایش امام صادق (ع) کسی که نماز را سبک بشمارد مورد شفاعت قرار نمی گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی تصریح کرد: تمام کمالات در نماز جمع شده و آرامش و سکینه واقعی در سایه نماز وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر کاهش تشریفات نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ما باید سعی کنیم برخی از تشریفات دست و پا گیر را در اخلاق‏، منش و ارتباط با یکدیگر از بین ببریم.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محمد 92/4/31:: 5:13 صبح     |     () نظر

الف) همپاى قرآن

این که پیامبر اکرم (صلى الله علیه وآله وسلم) در سفارش مشهور خویش فرمود: انى تارک فیکم الثقلین کتاب اللّه و عترتى ما ان تمسّکتم بهما لن تضلّوا ابداً(1) و بدین سان بر همپایى و همراهى خاندان خویش سلام اللّه علیهم با قرآن کریم، تأکید نمود، دلالت بر این دارد که در زمان ما، کتاب خدا قرآن کریم جز در کنار مهدى آل محمد (صلى الله علیه وآله وسلم) که یگانه ذخیره و باقیمانده این دودمان پاک است، کتاب هدایت انسانها نتواند بود و از گمراهى و سرگردانى مردم، جلوگیرى نتواند کرد.
و نیز اینکه رسولخدا (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود: علىّ مع القرآن و القرآن مع علىّ لایفترقان حتى یردا على الحوض(2) با توجه به اینکه در این عصر، وصایت و وراثت حضرت على(علیه السلام) در همه مقامات ولایتى و شئونات هدایتى اش تنها از آن حضرت مهدى (علیه السلام)مى باشد، بر چنین همراهى و همپایى و معیّتى، بین او و قرآن نیز دلالت دارد.

ب) شریک قرآن

همه ائمه بزرگوار، شرکاء قرآن کریم شمرده شده اند(3) چنانکه بطور ویژه در یکى از زیارتهاى مخصوصه حضرت مهدى (علیه السلام) با تعبیر السلام علیک یا شریک القرآن از ایشان یاد شده است.

ج) تلاوت کننده و ترجمان قرآن

از آن رو که تلاوت آیات کتاب خدا بهترین وسیله انس باخداست، و براى مقرّبان درگاه حق هیچ لذّتى بالاتر از خواندن قرآن و تدبّر در آن نیست، حضرت مهدى (علیه السلام) که در این دوران والاترین درجات انس و بالاترین مقامات قرب الى اللّه را داراست، شایسته ترین کسى است که به عنوانِ یا تالِىَ کتابِ اللّه و ترجمانَه(4) مى تواند مورد خطاب قرار گیرد.

د) قرائت کننده و تفسیرگر قرآن

براى قرائت و تفسیر قرآن کریم چه کسى شایسته تر از حضرت مهدى(علیه السلام)است که در این زمان چراغ هدایت و حامل علوم قرآن و نگاهبان گنجینه دانش الهى و حافظ سرّ خدا تنها اوست و امانات نبوّت و ودیعت هاى رسالت در این عصر تنها به او سپرده شده است؟( 5 ) اوست که قرآن را چونان که پیامبر (صلى الله علیه وآله وسلم) و على (علیه السلام)قرائت مى کردند، قرائت مى کند و آنچنان که خداى محمد و على (علیهما السلام)مى پسندد و مقرر فرموده است، تفسیر مى نماید.
السلام علیک حین تقرء و تبیّن(6).
چه خوش است صوت قرآن زتو دلربا شنیدن***به رخت نظاره کردن، سخن خدا شنیدن

هـ ) تعلیم دهنده احکام قرآن

... صاحب الزّمان و مُظهر الایمان و مُلقِّن احکام القرآن...( 7)
سلام خدا بر صاحب الزمان و آشکار کننده ایمان و تلقین و تعلیم دهنده احکام قرآن.

و) احیاگر قرآن

در آخر الزمان که سنّت هاى قرآنى به فراموشى سپرده شده و بسیارى از معارف این کتاب الهى از سوى کژ اندیشان به تحریف و تبدیل کشیده شده و حیات و حیات آفرینى آیاتش، در حصار جهل و هوس دنیا پرستان نادیده گرفته شده است، مهدى (علیه السلام)مى آید تا احیاگر این معجزه جاوید باشد و اسلام و مسلمین را در پرتو انوار فروزان آن جانى تازه بخشد.
اللهمّ جدّد به ما امتحى من دینک و أحىِ به ما بُدّلَ من کتابک و أظهر به غُیّر من حکمک.(8)
خدایا از دینت آنچه به نابودى گراییده بوسیله او تجدید فرما. و از کتابت آنچه دگرگونى و تبدیل پذیرفته بوسیله او احیا کن. و از احکامت آنچه را که تغییر یافته بوسیله او آشکار گردان.

پی نوشت  :

1. کنزل العمال ج 1 ص 44 ـ مسند احمد بن حنبل ج 5 ـ ص 89 و 182: من در بین شما دو ودیعت گرانبها باقى مى گذارم تا زمانى که به آن دو چنگ زده باشید هرگز گمراه نخواهید شد.
2. ینابیع الموده صفحه 90: على(علیه السلام) با قرآن است و قرآن باعلى است، هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا آن زمان که در حوض کوثر بر من وارد شوند.
3. زیارت جامعه از ملحقات مفاتیح الجنان: السلام علیکم ائمّه المؤمنین... و عباد الرحمن و شرکاء القرآن...
4. مفاتیج الجنان، زیارت آل یس ـ روایت شده از ناحیه مقدسه امام زمان(علیه السلام) ـ .
5. تعابیرى برگرفته از زیارت جامعه مندرج در زیارت سوم از ملحقات مفاتیح الجنان.
6. مفاتیح الجنان، زیارت آل یس.
7. بخشى از زیارت سلام اللّه الکامل التام در استغاثه به حضرت صاحب الزمان(علیه السلام).
8. صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانى، وارد شده از ناحیه مقدسه امام زمان(علیه السلام) در اعمال روز جمعه.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محمد 92/4/31:: 5:1 صبح     |     () نظر


هدف ما از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی آن، بهره بردن از منافع جسمانی و روانی این ماه مبارک است. البته ماه رمضان امسال به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم و طولانی تابستان دارای حساسیت و تحمل بیشتری است که با یک برنامه تغذیه‌ای درست هنگام افطار و سحر می‌توانیم بدون هیچ گونه مشکلی از مزایای آن بهره ببریم و به مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشویم.به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، رعایت راهکارهای ساده تغذیه‌ای در افطار و سحر می‌تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی و تسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند زیرا یک فرد بیمار به درستی نمی‌تواند از برکات ماه رمضان فیض ببرد.

1- برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید، بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می‌شود پرهیز کنید.

2- سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت‌های آبدار و کم نمک استفاده کنید.

3- خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

4- بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.

5- سعی کنید در ماه رمضان میوه‌های آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

6- بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پر رنگ استفاده کنید.

7- نوشیدن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.

8- برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.

9- بهتر است افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و عسل باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.

10- سعی کنید وعده‌های غذایی مانند پلو و خورشت را 30 تا 45 دقیقه بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.

11- برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه‌هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.

12- ورزش سبک و پیاده روی بعد از افطار به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک زیادی می کند.

13- وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.

14- نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی‌ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.

15- برای اینکه در طول روز کمتر تشنه شوید بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از کربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده کنید. این مواد سبب می‌شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محمد 92/4/29:: 6:54 صبح     |     () نظر


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محمد 92/4/29:: 6:53 صبح     |     () نظر
 
 
در دعای شصت و یکم کتاب «صحیفه رضویه جامعه»، دعای امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) هنگام افطار بدین صورت بیان شده است:
عنه قال: من قال عند إفطاره: «اللّهم لکَ صُمنا بتوفیقک وعلی رِزقکَ اَفطَرنا بِاَمرک، فَتقبّلهُ مِنّا واغفر لنا، اِنّک اَنت الغَفورُ الرّحیم». غفرالله ما دخل علی صومه من النقصان بذنوبه.

از امام رضا(ع) نقل شده که فرمودند: هر کس هنگام افطارش بگوید: «خداوندا! با توفیق تو برایت روزه گرفتیم و با دستور تو با روزی‌ات افطار کردیم، پس آن را از ما بپذیر و ما را بیامرز، به راستی که تو خودت بسیار آمرزنده و بسیار مهربانی». خداوند هر نقص و عیبی را که به خاطر گناهانش بر روزه او وارد شده، می‌آمرزد.

همچنین در جلد دوم صفحه 178 کتاب عیون اخبارالرضا(ع) آمده است که عالم آل محمد(ص) در پاسخ به پرسش محمد بن سنان درباره فلسفه روزه فرمودند: «علّه الصوم لعرفان مسّ الجوع والعطش لیکون ذلیلاً مستکیناً مأجوراً محتسباً صابراً، ویکون ذلک دلیلاً له علی شدائد الآخره، مع ما فیه من الانکسار له عن الشهوات، واعظاً له فی العاجل، دلیلاً علی الآجل لیعلم شده مبلغ ذلک من أهل الفقر والمسکنه فی الدنیا والآخره؛ علت روزه از برای فهمیدن درد گرسنگی و تشنگی است تا بنده، ذلیل و متضرع و مأجور و صابر باشد و شدائد آخرت را درک کند، علاوه بر این که در روزه امیال نفسانی شکسته شده و موعظه‌ای هست برای امر آخرت و آگاهی از حال اهل فقر و تنگدستی در دنیا و آخرت.»

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محمد 92/4/29:: 6:52 صبح     |     () نظر
   1   2   3   4      >